El nostre objectiu principal, era poder veure com ha afectat l’impacte de la industrialització. Gràcies a aquest treball, hem après a valorar l’ús de la tecnologia que disposem actualment. Amb les entrevistes que els hi vam fer als nostres avis i pares, hem pogut anar veient com ha estat més o menys l’evolució de la societat i de quin ajut ha estat la tecnologia. Les nostres preguntes en si, no tenien molta relació en la tecnologia, però, el treball que vam fer sobre endevinar les dates de la llista que vam fer juntament amb la classe d’elements tecnològics i de la seva arribada a Espanya, ens va demostrar en quina etapa estaven localitzats alguns dels aparells tecnològics que havíem pensat amb tota la classe. Aquest treball ens va demostrar que en alguns casos, anàvem força mal encaminades i no sabíem del tot quan es van crear alguns dels aparells tecnològics els quals utilitzem en el nostre dia a dia, aquest treball, va ser força interessant i creiem que ens va ajudar bastant.

Alguns dels aspectes que creiem que més han canviat al llarg dels anys, és l’educació que reben en les escoles, ja que anteriorment se’ls ensenyava d’una altra manera. Tot i això, en alguns centres educatius se segueixen aplicant algunes de les característiques d’ensenyança de fa uns anys, però, per sort, ja no s’apliquen càstigs físics. A més a més, nosaltres que anem a l’institut de Gurb, podem comprovar que no ens ensenyen com els ensenyaven als nostres avis i pares. L’institut de Gurb a diferència d’aquests, és més dinàmic i pràctic, el que volem dir amb això, és que abans en les classes, havien d’estar tota l’estona escoltant, prenent apunts i estudiant, en canvi actualment ja no és tan així, en alguns instituts si, però no en el cas del nostre.

Un altre factor que ha canviat durant els anys, és, sens dubte, la tecnologia. Podem comprovar que actualment disposem de molts més aparells tecnològics que en l’època en la qual els nostres avis i pares eren joves. Aquest fet pot ser tant positiu com negatiu. Ja que la tecnologia ens beneficia en alguns aspectes i ens permet avançar com a societat, així i tot, sí que és cert que aquesta fa que estiguem més connectats a les pantalles i potser fins i tot massa. Fins a tal punt que ja no sortim tant al carrer a jugar i preferim quedar-nos a casa, però, mai s’ha de generalitzar, ja que no sempre és així.

El fet de fer-los-hi entrevistes als nostres familiars a part d’ajudar-nos per a fer aquest treball, també ens va anar bé a nosaltres per a mantenir més relació amb ells i descobrir coses que no sabíem d’ells a través d’històries i anècdotes algunes més divertides que d’altres. Això no hauria estat possible sense l’ajut dels nostres familiars.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Accepto les Cookies    Más información
Privacidad