Estrevista a nosaltres

1. Com és el cine?

La majoria de cines en els que hem estat, són grans i amb més d’una planta i amb més d’una sala en aquestes. A més a més, el cine d’aquí Vic, també disposa d’una bolera a la part de dalt.

2. Com són les discoteques?

De moment encara no hem anat a cap discoteca però, les discoteques actuals, són unes sales on hi ha molta gent i la música que sona, no és la mateixa que se sentia fa uns anys, ara s’escolta més aviat reggaeton i no tangos.

3. Quines diferències principals destacaríem amb l’actualitat?

4. Vivíeu aquí des de sempre o heu vingut d’un altre lloc?

Sara:

Ana:

Helena: Jo vaig néixer a Barcelona i quan tenia 5 anys vam anar a viure un any a Arbúcies, llavors ens vam anar a Santa Eulàlia de Riuprimer i al cap d’uns anys vam anar a viure a un altre edifici del mateix municipi. Desprès amb vaig saltar 1r d’ESO per viatjar durant un any i quan vam tornar vam seguir vivint en el mateix pis.

Maria: Jo sempre he viscut aquí a Gurb.

5. Com és l’escola?

Depenent de l’escola en la que vam anar era diferent. Per exemple, a Gurb, l’escola estava repartida per cursos i les classes i l’escola en general era força gran i a la classe, seiem en grups. A Santa Eulàlia de Riuprimer sempre hi ha dos cursos que van junts com per exemple 1r i 2n, 3r i 4t, i 5é i 6é. Es treballa per projectes i no hi ha deures, ni examens ni horaris.

Helena: I a les altres escoles que he anat a part de la de Santa Eulàlia les dues eren escoles lliures.

6. Com són els vehicles?

Actualment, hi ha molta més varietat de cotxes, tant en l’aspecte de marques, com d’estils, com de colors. Avui en dia els cotxes, són més bons i a més a més, també poden ser elèctrics fet que fa que no es contamini tant.

7. Com són els mestres? Quins són els càstigs que posen?

La relació entre els alumnes i professors és bona i per tant no hi ha cap problema amb els professors. El sistema que utilitzen aquests per ensenyar, no sempre és el mateix. Per exemple, n’hi ha que prefereixen fer les classes més dinàmiques i més pràctiques, però també n’hi ha que fan les classes més teòriques.

Avui en dia, els mestres ja no ens castiguen pràcticament, com a molt posen una falta o bé alguna incidència, però actualment, ja no apareix cap tipus de càstig físic.

8. Viatjeu molt?

Considerem que ara viatgem molt més que quan els nostres pares, avis o tiets eren joves, més que tot perquè ara ens ho podem permetre una mica més que abans.

9. Estudiàveu català?

Sí, tot ho fem en castellà menys l’assignatura de castellà i anglès.

10. Apreníeu anglès a l’escola?

Sí.

11. Quan us vau posar a treballar? De què?

Helena: encara no he treballat de res.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Accepto les Cookies    Más información
Privacidad